Informatie YOGA LESSEN

Lestijden

De lessen beginnen op de aangegeven tijd. Dus het is fijn om iets eerder aanwezig te zijn, zodat je ook de tijd hebt om op je mat te landen. Zodat je rustig en ontspannen aan de les kunt deelnemen. En het stoort de andere deelnemers niet.

Gun hierbij de andere deelnemers ook zijn/haar moment om tot zichzelf te kunnen komen.

 

Kleding

Draag gemakkelijk zittende kleding, waar je je prettig in voelt en goed in kunt bewegen.
Zorg ook dat je een vest, sokken en een fleecedeken (of grote badhanddoek) meeneemt voor aan het begin en het einde van de les. Je mag altijd een eigen yogamat meebrengen als je dat prettig vind, maar hoeft niet, bij Kiksh  ligt er een yogamat voor je klaar.

Met uitzondering bij Outdoor Yoga, dan neem je zelf een yogamat en handdoek mee naar de les. In een koudere periode houden we de schoenen gewoon aan, en kun je bv een muts en handschoenen aanhouden.

Gebruik geen parfum voor de yogales.

 

Voor & na een yogales

Drink gedurende de dag voldoende water of kruidenthee. Drink en eet vlak voor de les niet te veel. Dit kan klachten veroorzaken. Drink na de les ook weer voldoende, om de afvalstoffen die vrij zijn gekomen makkelijker af te voeren.

Na de les is er bij MTC Bernheze altijd de mogelijkheid om aan de bar nog een kop thee te drinken.

 

Reserveren

Je kunt jouw yogamat reserveren via onderstaande link. En je kunt via deze link je yogales kopen in de vorm van een losse les of een strippenkaart. LET OP: na reservering ontvang je altijd een bevestiging in je mailbox.

www.momoyoga.com/kiksh

 

Agenda

Voor de actuele lestijden zie mijn pagina 'AGENDA', op Instagram en Facebook of via www.momoyoga.com/kiksh.

Of neem contact op via info@kiksh.nl / Suzanne: 06 - 13 57 68 99