Suzanne

Mijn naam is Suzanne Meulenbroek (43). Ik ben getrouwd met Ton Meulenbroek en we hebben 4 kids, Hanna, Thé, Jos & Nelis. 

 

Verweven

Yoga is al meer dan 17 jaar verweven in mijn leven. Maar nu sinds een aantal jaren nog sterker dan ooit. Doordat ik zoekende was naar mezelf, naar wat ik wil, wie ik ben, was yoga mijn houvast in mijn zoektocht. Dit heeft heel veel gebracht, waarop ik in 2022 besloot om de opleiding tot yogadocent te gaan volgen bij de AALO. 

 

Tijdens deze opleiding leer je jezelf nog beter kennen, word je geconfronteerd met zowel je mooie als je donkere kanten & hierdoor kun je groeien! Het achtvoudige yogapad bewandel je en daarin kun je je hele leven in blijven groeien en ontwikkelen. Yoga geeft mij zelfvertrouwen, geeft mij rust die je heel goed kunt gebruiken in het drukke bestaan van het leven. Yoga is voor mezelf zorgen, mezelf de aandacht en rust geven, waar mijn lijf om vraagt, maar niet altijd gehoor aan gegeven wordt.

4 juni 2023 heb ik mijn 200uurs yogaopleiding afgerond. En door workshops en opleidingen te blijven volgen, kan ik jou ook meer verdieping aanbieden in de yogales die je komt volgen.

 

Inspireren

Ik wil mensen met mijn yogalessen meer terug brengen naar hun gevoel. Meer verbinding te laten voelen tussen hun lichaam en geest. Ik wil inspireren, ik ben oprecht en volg mijn gevoel. Ik wil graag mensen inspireren in het naar binnen keren en gaan voelen ipv de focus op de buitenwereld te houden. Daar binnen in de mens zit zoveel moois en zoveel kracht. En ik voel steeds meer dat ik de mensen daarin niet hoef te sturen in hun proces. Als ik mijn wijsheden voorleef, dan zal ik inspireren en zal hij/zij eruit halen wat ze kunnen gebruiken op hun levenspad.

 

Moment voor jezelf

Iedereen is druk, rent van het een naar het ander. Even niets doen, even stilzitten en voor je uit staren, lijken we niet meer te kunnen, of te kennen. Maar tijdens yoga is er niets anders als jijzelf. Ik gun iedereen dat moment voor jezelf, dan moment van zelfliefde, dat moment van rust, van verbinding maken, jezelf voelen.

Dat geeft zo ontzettend veel energie, daar laad je van op! Ja, dat gun ik echt iedereen, het is hard nodig in deze wereld.


DIT BEN IK