MORNING YOGA - Yin/Yang

Morning yoga is een combinatie van Yin yoga en Power yoga, een combinatie van Yin & Yang.

De dag heerlijk rustig beginnen met zachte yin houdingen, deze bestaan uit zittende en liggende houdingen. Deze houdingen lopen mooi rustig in een flow over richting yang houdingen.

De yang houdingen kunnen variëren van zit, staand en liggende houdingen. Deze houdingen voeren we uit op het ademritme. We gebruiken hierbij de kracht van de spieren en blijven dan ook minder lang in de houding als bij de Yin houdingen.

We sluiten de les altijd af met een Savasana (eindontspanning).

Uitgebreidere informatie over Morning Yoga, klik hier.

EVENING YOGA - Yang/Yin

Evening Yoga is een les waarin we actief beginnen met houdingen op de ademhaling, die goed zijn voor je spieren, zoals bij Power Yoga.

Van daaruit bewegen we door naar Yin-houdingen, waarin de mind en ademhaling een grote rol speelt. We blijven langer in deze houdingen en zullen hierbij juist de spieren ontspannen en het bindweefsel gaan stretchen. Dit zorgt voor een flexibel en krachtig lichaam. Een yogales met combinatie van Yin en Yang. Waarbij we de les ontspannend afsluiten met een heerlijke Savasana (=eindontspanning).

Door de les te starten met Yang houdingen kom je makkelijker uit je hoofd en in je lichaam. Waardoor de Yin houdingen voor een nog diepere rust en ontspanning zullen zorgen.

Voel je welkom om het te komen ervaren!

YIN YOGA

Yin Yoga

Een yogastijl waarin diepe ontspanning, mindfulness, mobiliteit & soepelheid van bindweefsel en stimulatie van levensenergie samenkomen. Ondanks dat deze yogastijl erg passief overkomt, kunnen de houdingen toch behoorlijk uitdagend zijn op zowel fysiek als mentaal vlak.

We leven veel in ons hoofd en staan vaak niet in contact met ons lichaam. Yin yoga kan je helpen om beter om te gaan met jouw hectische en drukke leven en weer in contact te brengen met jouw lichaam.

Uitgebreidere informatie over Yin Yoga, klik hier.

OUTDOOR YOGA

Outdoor Yoga

Deze les staat tijdelijk niet meer op het lesrooster. Houd social media, deze website en het lesrooster op momoyoga.com/kiksh in de gaten.

Het lichaam wordt uitgedaagd om krachtige houdingen uit te voeren, maar ook om focus te houden. Focus naar binnen, te observeren wat er op dat moment is aan fysieke sensaties, gedachten en emoties.

Deze les wordt aangepast aan het weer, dus de lessen kunnen ook bestaan uit een combinatie van een wandeling en yogahoudingen of yogahoudingen alleen. De les varieert per keer, Yang houdingen uit de Vinyasa les worden gecombineerd met Yin houdingen. De ene keer meer Yin, andere keer meer Yang.

Bij deze les neem je zelf een mat & grote badhanddoek mee.

Locatie: Heideweg 1b te Dinther/Loosbroek

 

Uitgebreidere informatie over Outdoor Yoga, klik hier.

 

Yoga Special

YOGA SPECIAL

Laat jezelf deze avond tijdens de Yoga Special helemaal onderdompelen in een fijne, warme sfeer. Een cadeautje voor jezelf!

Deze Yoga Special is een uitgebreide Yin yogales met als afsluiting yoga Nidra.

Meer informatie klik hier.