OUTDOOR YOGA

outdoor yoga, buitensporten, buiten yoga, yoga in de natuur, yoga, power yoga, buitenlucht, gezondheid, energie, kracht, jouw innerlijke kern

Outdoor yoga

Ervaar yoga buiten in de natuur op een fantastische plek in een bosrijk gebied.

Yoga buiten in de natuur bevordert je concentratie, vermindert stress en geeft enorm veel energie!

De buitenlucht is krachtig. Als je meer buiten bent, zullen ook je organen daarvan profiteren. De lucht in de buurt van planten en bomen is schoner, wat goed is voor je longen.

Een met de natuur, de stilte van de natuur zorgt ervoor dat je nog makkelijker de verbinding vind met jezelf. Je staat in direct contact met de natuur en dus met jezelf.

Alle seizoenen

De warmte van de zon of de kou op je huid, je voelt een briesje door je haren. Er zijn dagen dat je de druppels regen voelt landen op je huid. Of een warme stroom lucht van de zomer. Vogels hoor je fluiten of ritselen door de bladeren.

In de buitenlucht yoga beoefenen, het hele jaar rond is bijzonder rustgevend. Elk jaargetijde heeft zijn charme. Door met deze seizoenen mee te bewegen, ga je jezelf krachtiger voelen.

Je werkt aan een betere lichaamshouding, flexibiliteit en je leert controle en rust te vinden in je ademhaling. Een yogales in de buitenlucht laat je ontladen van stress en ongemakken. Afhankelijk van de weersomstandigheden zullen we de les afwisselen met mindfulness wandelen en yoga.

 

Kracht & focus

Het lichaam wordt uitgedaagd om krachtige houdingen uit te voeren, maar ook om focus te houden. Focus naar binnen, te observeren wat er op dat moment is aan fysieke sensaties, gedachten en emoties.

De opbouw van spierkracht, balans, maar daarnaast ook het bevorderen van lenigheid zijn belangrijke aspecten binnen deze yoga les. Outdoor Yoga is yoga en een heerlijke bewegingsvorm in de buitenlucht! Deze les wordt aangepast aan het weer, dus de lessen kunnen ook bestaan uit een combinatie van een mindfulness wandeling en yogahoudingen of yogahoudingen (Yin/Yang-houdingen) alleen. Dit afhankelijk van het weer. Bij deze les neem je zelf een mat mee.

 

Zie het lesrooster voor de data van deze lessen.

Locatie: Heideweg 1b te Dinther/Loosbroek

 

❤︎ VOEL JE WELKOM ❤︎ YOGA IS VOOR IEDEREEN ❤︎ HET IS JE EIGEN PROCES ❤︎ JOUW EIGEN GROEI ❤︎ JOUW KRACHT ❤︎ JOUW INTENTIE ❤︎ JOUW KERN ❤︎

 


buiten yoga, power yoga, outdoor yoga, buitenlucht
buiten yoga, sneeuw yoga, power yoga, snowga, outdoor yoga
ochtend dauw, yoga, power yoga, buiten yoga, outdoor yoga, yoga in de natuur, yoga bij ochtenddauw
yoga in de natuur, outdoor yoga, buiten yoga, yoga in de buitenlucht,

Rating: 5 sterren
2 stemmen