VINYASA YOGA

Vinyasa Yoga (yang)

Vinyasa yoga is een actieve en dynamische vorm van yoga en is afgeleid van Ashtanga Yoga. Tijdens de lessen wordt gewerkt met wisselende series, bestaande uit krachtige houdingen, die op het ademritme wordt uitgevoerd (= Vinyasa). Hierdoor maak je steeds meer verbinding met je lichaam, kom je steeds meer bij jezelf.

 

De combinatie van de dynamische bewegingen, de ademhaling en de meditatieve elementen van de les kan helpen om stress te verminderen en je geest tot rust te brengen. Dit kan op zijn beurt helpen om je slaap te verbeteren, je stemming te verbeteren en je algemene gevoel van welzijn te vergroten.

 

De les bestaat uit aarden, zonnegroeten, een uitdagende serie van houdingen en een eindontspanning. Elke les is weer anders en voelt anders. Het lichaam wordt uitgedaagd om de krachtige houdingen uit te voeren, maar ook om focus te houden. Focus naar binnen, te observeren wat er op dat moment is aan fysieke sensaties, gedachten en emoties.

 

De opbouw van spierkracht, maar daarnaast ook het bevorderen van lenigheid zijn belangrijke aspecten binnen een Vinyasa Yoga les. Door regelmatig Vinyasa yoga te beoefenen, kun je je spierkracht verbeteren en je lichaam sterker en fitter maken.

 

Donderdag om 19:00uur bij MTC Bernheze. Reserveer je les hier.

 

 

 

❤︎ VOEL JE WELKOM ❤︎ YOGA IS VOOR IEDEREEN ❤︎ HET IS JE EIGEN PROCES ❤︎ JOUW EIGEN GROEI ❤︎ JOUW KRACHT ❤︎ JOUW INTENTIE ❤︎ JOUW KERN ❤︎

 


yoga, yogadinther, yogales, poweryoga, vinyasayoga, yinyoga, heeswijkdinther
power yoga, vinyasa yoga, flow yoga, yoga
down dog, vinyasa yoga, flow yoga, power yoga, yogales
yoga, yogadinther, yogales, poweryoga, vinyasayoga, yinyoga, heeswijkdinther

Rating: 4 sterren
4 stemmen